|
イタリア国外における"イタリア政府公認 レストランに選ばれた、「ラ・ビスボッチャ」へようこそ。
寒い日が続いておりますが、いかがお過ごしでしょうか?
今年もジビエの季節がやってまいりました。2月15日(月)からの約2週間は、“イノシシ フェア”を開催いたします。 イノシシのラグーを使ったパスタや炭火でじっくりと焼かれたステーキやサルシッチャ、またはアッロースト、煮込などをたっぷりとご用意いたします。 もちろん、お食事との相性も絶妙なワインも揃えております。トスカーナ“ブルネッロ”や、ピエモンテ“バローロ”、“バルバレスコ”、アブルッツォの“モンテプルチアーノ”など。 この機会に是非、お楽しみください。 Dear Guest As we are always striving to please your palate, from 15th February 2016, La Bisboccia offers the perfect opportunity to indulge in culinary delights. For 2 week, we will be showcasing an array of dishes using wild boar meat. Enjoy it in its many varieties, including pasta with boar ragù, grilled boar steak, arrosto or very tasty and tender boar stewed in wine. And noble Italian wine from the valley of Montalcino(Brunello) or the Langhe of Piedmont (Barolo) and Abruzzo(Montepulciano) will be paired surprisingly well with the boar. Buon Appetito!!
by bisboccia
| 2016-02-08 15:22
| インフォメーション
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ファン申請 |
||