やっぱりイタリアが好き!
by bisboccia
S M T W T F S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

イタリア国外における"イタリア政府公認 レストランに選ばれた、「ラ・ビスボッチャ」へようこそ。

イノシシ フェア 2014
Dear Guest

As we are always striving to please your palate, from 23rd of January to 5th of February, La Bisboccia offers the perfect opportunity to indulge in culinary delights from the dark age.
For 2 week, we will be showcasing an array of dishes using wild boar meat.
Wild boar salami and prosciutto, pappardelle pasta with boar ragù, grilled boar steak or the very tender stewed wild boar and more will bring you back to medieval age.
Noble Italian wine from the valley of Montalcino (Brunello) or the Langhe of Piedmont (Barolo) and the hills of Montepulciano will be available to match your selected dishes.

2014年の1月23日(木)〜2月5日(水)は、冬のジビエとワインをたっぷりとお召し上がりいただく“イノシシ フェア”を開催いたします。

イノシシのサラミや生ハム、ラグーを使ったパッパルデッレ、炭火でじっくりと焼かれたステーキ、柔らかく丁寧に煮込まれたそのお肉を口にしたあなたは、中世イタリアの食卓へと思いを馳せることでしょう。

そして、トスカーナ州 モンタルチーノからの“ブルネッロ”や、ピエモンテ州 ランゲからの“バローロ”といった、イタリアを代表する素晴らしいワイン達は、お食事との最高のパートナーとして、冬の夜のストーリーに彩りを添えるはずです。

この機会に是非、お楽しみください。
c0052655_15492942.jpg

[PR]
by bisboccia | 2013-12-23 15:51
<< LAMB Food Fair ... 白トリュフ! >>